de
en
ABRAKADABRA ABRAKADABRA ABRAKADABRA ABRAKADABRA ABRAKADABRA

-
Speeltaalschool Amsterdam

w:  06 - 24 35 52 79
e:        info@speeltaalschool.nl
i:    www.speeltaalschool.nl


Leeghwater 54
2181 WB Hillegom

Kantongerecht: Haarlem
BTW-Nummer: 854207880B01

Disclaimer
Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt regelmatig door ons bijgewerkt. Wij zijn niet aansprakelijk voor welke directe en/of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site of de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Noch zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die op deze site beschikbaar is of door middel van deze site is gevonden.

Deze site bevat mogelijk links naar sites van derden, die niet onder de controle van ons vallen. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Privacy statement
Wij respecteren de privacy van bezoekers van deze site en stellen geen gegevens, verkregen via bezoek aan deze site, beschikbaar aan derden.

Auteursrecht
Het auteursrecht op de volledige inhoud van deze site, inclusief alle fotografische afbeeldingen berust bij - Talen voor kinderen, Duitsland. Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag niet openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder onze schriftelijke toestemming.